Kinderen van Flores krijgt steun

Melvin heeft al 2 keer een succesvolle actie uitgevoerd voor mensen in Syrië en in Nepal. Zijn derde en grootste actie zal ten goede komen aan de kinderen van mama België op Flores.

MelvinMelvin organiseert een knuffelnaaiwedstrijd voor. Enthousiaste creatievelingen worden uitgenodigd om een zelf ontworpen knuffel te produceren die via de website van Melvin verkocht of geveild wordt. Hiermee kunnen bijzondere prijzen gewonnen worden: overnachtingen, fotoshoots, workshops en heel veel meer. Op advies van de Stichting Harapan uit Best hebben Melvin en zijn vader en moeder gekozen voor het kindertehuis Maria Stella Maris in Nangehure. In dit tehuis vangt mama België kinderen op die om wat voor reden dan ook kortere of langere tijd niet thuis kunnen blijven (ongewenste, zieke, gehandicapte, of weeskinderen). Als u het project wilt volgen, kijk dan op www.facebook.com/peace.by.melvin. Voor meer informatie ga naar www.peacebymelvin.com

Comments

There are no comments

Post a comment