Bezoek aan Belgische ambassade

Toch weer wat erkenning....
Op 16-11-2016 om 5:19 schreef Marie Jeanne Colson:
> Hallo Theo..op de laatste minuut, want ik sta klaar om naar Jakarta te gaan voor de nationale feestdag van het koningshuis in België. Een paar maand geleden kregen wij hoog bezoek van de ambassadeur van België. Hij was gewoon onder de indruk van ons werk, nu nodigde hij mij uit en vertelde, dat ik daar veel mensen zou treffen en misschien ook wel mensen die sponsor zouden worden van ons Nativitas. Het personeel wou mati mati dat ik daar naartoe zou gaan, eventueel om onze yayasan kenbaar te maken, dus dat werd gisteren beslist en over een uur zit ik al in het vliegtuig. De 17de is het feest, de 18de neem ik een dagje rust in Jakarta en de 19de vertrek ik al naar Surabaya en daar hoop ik wat inkopen te kunnen doen voor onze kinderen. Ik heb pas uw mail gelezen en heb nu geen tijd meer om een bericht te sturen.....
> Groetjes en nu moet ik weg
> Colson Marie Jeanne

Comments

There are no comments

Post a comment