Mama Belgie even terug in België.

Jeanne in St TruidenMama België was weer even terug in België bij haar familie. Ze moest zich op vele plaatsen laten zien. In Sint-Truiden (België) werd ze nog in een verlaat zonnetje gezet vanwege haar 40 jaar vrijwilligerswerk op Flores. De Belgische stichting “De kinderen van Flores” vierde dit door haar in aanwezigheid van de Indonesische ambassadeur in België een liber amicorum aan te bieden dat een licht werpt op de verschillende facetten van Indonesië, maar ook laat zien wat het betekent om ontwikkelingswerk “in den vreemde” te gaan doen. Op 6 maart werd ook in Zwevegem het jubileum nog gevierd worden. 


Door Stichting Nativitas werd mama Belgje natuurlijk ook weer voor een paar dagen naar Horst gehaald om daar de contacten aan te halen bij de vele vrienden en bekenden. Op de terugweg werd in Best nog even gestopt bij stichting Harapan. 

12 April vliegt ze weer terug naar Flores.

Comments

There are no comments

Post a comment