Reddingsactie kindertehuis Maria Visitatie in Nebe-Blawuk geslaagd.

Enkele weken geleden kon de bouw van de enorme muur die het kindertehuis tegen verdere aardverschuivingen moet beschermen afgerond worden. Ook de keuken met het eetzaaltje en de opslagruimte zijn bijna gereed.

Stoken NebeDe werkzaamheden voor het boren van de waterput zijn inmiddels ook gestart. Voor de eerste keer zullen we een waterput met een machine kunnen laten boren. Het voordeel is dat we dan veel dieper kunnen gaan. Over enkele weken zal de keuken in gebruik genomen kunnen worden. Een hele opluchting voor het personeel. De kinderen kunnen weer veilig slapen en het personeel hoeft niet meer 50 keer op een dag de berg op te klauteren om voor het eten te zorgen. 

 

We zijn veel dank verschuldigd aan al die organisatie en sponsoren die extra inspanningen leverden om in korte tijd voldoende geld bij elkaar te krijgen om de heropbouw te bekostigen.

Comments

There are no comments

Post a comment