Kindertehuis Maria Stella Maris gered.

Keermuur NebeGoed nieuws uit Flores. De modderlawine die het kindertehuis Maria Stella Maris in Nebe eind 2012 zwaar beschadigde is opgeruimd. Onvoorstelbaar. De grote steenbrokken werden met hamer en beitel gespleten, zodat ze - ook weer met handkracht - afgevoerd  of hergebruikt konden worden. Geen graafmachines en geen kranen! Maar het is gelukt! Het volgende karwei, het bouwen van een beschermingsmuur van 40 m lang en 5 m hoog, is ook al bijna klaar. Een onmenselijk karwei, zonder kraan of lift en zonder betonmolen!

 

Veel organisatie waaronder, het Citaverde College, de stichting Harapan en de Louisastichting brachten het geld bij elkaar voor dit bovenmenselijke karwei. Nu kan begonnen worden met het herbouwen van de keuken en de bijgebouwen.

Mama Belgie en haar mensen hebben een klein wondere verrricht!

Comments

There are no comments

Post a comment