Trage berichtgeving

Vrienden van ons vlogen eergisteren naar Flores. We wisten niet met welke maarschappij en informeerden bij mama Belgie, omdat we bang waren dat ze in het ramptoestel van Malaysian Airlines zaten. Voordat we antwoord kregen konden we haar al berichten dat ze met SA vlogen. 
Enkele uren geleden antwoorde mama Belgie:
Ik werd helemaal koud toen ik uw mail las. Ik had me ook al afgevraagd waarom je naar  het agentschap vroeg waarmee ze naar hier zouden komen. Toen werd ik ook ongerust en heb ook onmiddellijk gedacht: "Zou er een ongeluk gebeurd zijn?" In de TV geen melding van een ongeluk. Maar ik was toch blij dat je liet weten...zonder meer....dat ze vertrokken waren....enz...maar heel uw mail bleef een vraagteken. En nu ik las wat er gebeurd is werd ik helemaal koud. Wat een ramp zeg!!! ik heb hier nog niets van vernomen...misschien deze avond of volgende week...Ze hebben nu hun handen vol met berichtjes sturen wie eventueel de nieuwe president wordt.......

Comments

There are no comments

Post a comment