Presidentsverkiezingen.

In Indonesie hebben ze nu hun handen vol met berichtjes sturen wie eventueel de nieuwe president wordt. Het zit er heel dik in dat het JOKOWI wordt, de zoon van een JOKOWIgewone arme timmerman, die geleefd heeft aan de oever van een rivier. Je kent zo'n toestanden wel. Maar hij heeft kunnen studeren en heeft zich echt ten dienste gesteld van de mensen, eerst in zijn dorp. Hij werd kepala desa en klom op, beetje bij beetje tot gouverneur en nu wordt hij haast zeker de president van INDONESIE. Ik las een boekje over hem en het begon dat hij zeker het postuur niet heeft om president te zijn, mager en... Maar verder vol lof over wat hij allemaal heeft gepresteerd.  Misschien komt nu iemand die het voor zijn volk 100 % opneemt. Hij zal het kunnen als hij maar niet tegen gewerkt wordt langs alle kanten zoals destijds MEGAWATI... IK BEN BENIEUWD maar hou ook mijn hart vast voor eventuele problemen als het bekend wordt wie PRESIDENT wordt... Onderlinge twisten en vechten is niet uitgesloten!!! Ik hou mijn hart vast, maar hoop dat ik mis ben.

 

Joko Widodo (born June 21, 1961) is an Indonesian politician and the current governor of Jakarta. He is often better known by his nickname Jokowi. He was previously the mayor of Surakarta (often also known as Solo in Indonesia). He was elected governor of Jakarta on 20 September 2012 after a second round runoff election in which he defeated the incumbent governor Fauzi Bowo. Jokowi's win was widely seen as reflecting popular voter support for "new" or "clean" leaders rather than the "old" style of politics in Indonesia, although he is over 50 years old. His governorship lasts for five years and will end in 2017.

Comments

There are no comments

Post a comment