Op 7 maart 2014 werd mama België 79 jaar.

Mama België jarigOp 7 maar 2014 werd mama Belgie 79 jaar. Ze vierde dit tussen haar "snotterbellekes" op Flores. Er was ook een delegatie van Stichting Nativitas uit Nederland die verjaardag mee kwam vieren. Haar personeel en een groot deel van de kinderen kwam haar feliciteren in de aula van het kindertehuis in Nangehure. Voor haar hoefde het niet, er was eigenlijk te weing tijd voor een viering vond ze. In Nebé was veel werk aan de winkel in verband met de modderlawine die het kindertehuis beschadigd had. In Nangehure  en in Watublapi moest wat aan de wateroverlast, veroorzaakt door de aanhoudende regens, gedaan worden en de renovatie van het kindertehuis in Watublapi eiste ook haar aandacht. Bovendien moest er een gesprek plaats vinden met de Bupati en Stichting Nativitas Nederland. 

Comments

There are no comments

Post a comment