Je moet het maar aankunnen!

HazenlipIk heb pas nu de tijd gehad om mijn komputer te openen...te veel bieven om ze allemaal te lezen en ook te beantwoorden. Momenteel staat een heel, heel grote boot in Maumere van het Rode Kruis .Er werden vandaag heel, heel, heel, veel mensen onderzocht door de dokters. Morgen opereren ze hazenlippen, katarak en oogproblemen en gondok...struma in het Nederlands, als ik mij nietvergis. (Een gezwel in de nek)  Wij hadden ook weer 4 patientjes met een hazenlip. Eentje is nog te klein en te mager en zal later geopereerd worden. Drie zijn nu op de boot. Morgen worden ze MISSCHIEN geopereerd. We hadden het dus ook weer druk om mensen in te lichten en op te zoeken, zodat ze van de gelegenheid gebruik kunnen maken want...de operatie is gratis.... Verder worden ze in het ziekenhuis opgenomen voor verdere  verzorging en dat natuurlijk te betalen zijn (door mij). MAAAAAR...ik schrok geweldig toen ik met een van de patientjes aankwam aan de haven en van Grasi (hoofdleidster. T.D.), die zat met de andere patientejes, me vertelde dat MARLIN ook geopereerd wordt van...schrik niet... een gezwel in haar oksel. Volgens Grasi vertelde had ze een gezwel in de borst en heeft zich door een dukun (tovenaar T.D.) laten behandelen. Dat is beter geworden, maar ondertussen had ze dat gezwel in haar oksel!!! Ik hou mijn hart vast als dat ook maar niet weer kanker is...??? Ze werkt in ons kleuterschooltje en is ondertussen aan het studeren om een diploma te behalen voor het kleuteronderwijs. Ze is vooraan in de 20... Ik hoop dat ik mij vergis maar,,....ik vrees dat ze geen bericht krijgt over de aard van het gezwel die weggenomen werd... Zondag vertrekt de boot en dan?????? De tijd zal het moeten uitwijzen. Genoeg...ik ben doodmoe, ...het is kwart over twee en ik heb mijn bed nu wel nodig... 

Comments

There are no comments

Post a comment